EGİAD Akademi Eğitimleri Başladı

EGİAD Akademi Eğitimleri Dernek Merkezinde başladı. Gastronomi, yönetim, finans, kişisel gelişim ve birçok alanda eğitimlerin düzenleneceği Akademi’de Ekim ayı Gastronomi konusuna ayrıldı. Bu kapsamda ilk eğitim Zeytinyağını Anlamak başlığıyla düzenlendi. Eğitimde zeytinyağı’nın tarihçesi, yemek kültürümüzdeki yeri, zeytinyağı tadımının nasıl yapılacağı, nasıl değerlendirileceği gibi konular üzerinde duruldu. Dr.Dilşen Oktay’ın eğitmenliğinde gerçekleştirilen etkinlikte Anadolu’nun binlerce yıldır aşina olduğu zeytinyağının günümüzde kalitesinin nasıl değerlendirildiği ve öğrenilen bu bilgilerin pratikte nasıl kullanılacağı konusunda bilgiler edinildi.