EGİAD Gastronomi ve Tadım Etkinlikleri – Deniz Günseren | Sushi ve Kokteyl Tadımı
EGİAD Sosyal İlişkiler, Kültür & Sanat & Spor Komisyonu tarafından düzenlenen Gastronomi etkinliği kapsamında sushi tadımı ve kokteyl yapımı atölyesi EGİAD Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi – Tarihi Portekiz Sinagogu’nda gerçekleşti. Kokteyl workshop, menü danışmanlığı, barcatering, kokteyl dizaynı alanlarında öncü bir isim olan Deniz Günseren, Brown-Forman Marka Elçisi Artun Omurca, Brown-Forman Satış Yönetici Eren Kızılateş’in katılımıyla düzenlenen etkinlikte EGİAD üyeleri kokteyl hazırlayarak ve tadım gerçekleştirerek keyifli bir akşam geçirdiler.
Son Paylaşımlar
egdmndmn
EGİAD Devir Teslim Töreni
egdmndmn
EGİAD’da Bayrak Değişimi
egdmndmn
EGİAD Olağan Genel Kurul Toplantısı
egdmndmn
EGİAD 17. Dönem Veda Kokteyli
egdmndmn
Bilim Virüsü’nden EGİAD’a Ziyaret
egdmndmn