Işık Gülçubuk ile Kadim Üzümlerle Şarabın Yapım Yolculuğu
EGİAD Gastronomi&Tadım Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Şarap Tadımı Etkinliği, üyelerimizin katılımıyla Best Western Konak Hotel’de gerçekleştirildi. Şarap ve bağ danışmanı Işık Gülçubuk tarafından yapılan sunumda 6 farklı yerel üzüm ve 6 farklı şarap yapım tekniği konusunda bilgi verildi ve tadım yapıldı.
Son Paylaşımlar
egdmndmn
EGİAD Devir Teslim Töreni
egdmndmn
EGİAD’da Bayrak Değişimi
egdmndmn
EGİAD Olağan Genel Kurul Toplantısı
egdmndmn
EGİAD 17. Dönem Veda Kokteyli
egdmndmn
Bilim Virüsü’nden EGİAD’a Ziyaret
egdmndmn