TÜRKONFED İş Dünyasında Kadın Komisyonu Strateji Çalıştayı

Kadınların eğitime, iş hayatına ve siyasete katılımını teşvik eden çalışmalar yürüten TÜRKONFED, bünyesindeki İş Dünyasında Kadın Komisyonu’nun organizasyonu ve Türkiye’nin dört bir yanından ilgili üye derneklerinin katılımıyla bir Strateji Çalıştayı düzenledi. 28-30 Haziran 2024 tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilen etkinliğe, EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alp Avni Yelkenbiçer katılım gösterdi.

TÜRKONFED İş Dünyasında Kadın Komisyonu Strateji Çalıştayı’nın açılış konuşmasını yapan TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, “Ekonomiden siyasete her alanda toplumsal cinsiyet eşitliğinin tesis edildiği güzel günleri daima görmek istiyoruz.” dedi.

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İş Dünyasında Kadın Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık ise, çalıştay hedeflerine ulaşmak için temel yol haritasını açıkladı ve “Bugün sizlerin katkılarıyla stratejisini hep birlikte kuracağımız bu adımları hayata geçirmek için en büyük gücümüz yine sizlersiniz.” dedi.