Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, EGİAD’ı Ziyaret Etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet, EGİAD – Ege Genç İş İnsanları Derneği’ni ziyaret etti. EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer’in ev sahipliği yaptığı ziyarette, ekonomi, siyaset, eğitim ve göçmen politikaları vb. başlıklarda güncel gündem ele alındı.

Ziyarette açılış konuşması yapan Yelkenbiçer, EGİAD’ın son dönem faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yaptı. Yelkenbiçer’in konuşmasında EGİAD tarafından Think Tank faaliyetleri kapsamında hazırlanan Girişimcilik Raporu ve hazırlıkları devam eden NEET Gençler Raporu, yapım çalışmaları tamamlanan EGİAD Sosyal Kültürel Etkinlikler Merkezi ve yapımı devam eden EGİAD Ortaokulu Spor Salonu, EGİAD Melek Yatırım Ağı’nın teknoloji girişimciliğine yönelik çalışmaları, dijitalleşme ve yeşil dönüşüm alanlarında yapılan faaliyetler ana gündem maddelerini oluşturdu.

Özdağ ise iş insanları ile bir araya gelerek beklenti ve sorunlarını belirlediklerini, burada aldıkları görüşleri ekonomi politikalarının oluşturulmasında değerlendirmek istediklerini belirtti. Zafer Partisi Ekonomi ve Kalkınma Komisyonu Başkanı Bartu Soral ise, Dünya’nın içinden geçtiği zorlu süreçte Türkiye’nin uygulaması gereken ekonomi politkalarına yönelik görüşlerini paylaştı.