EGİAD ve ESİAD İşbirliği Güçleniyor

Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ESİAD) Heyeti, EGİAD’ı ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi. Ziyaretin ana gündemini, iki dernek arasındaki uzun yıllara dayanan işbirliği ve gelecekte gerçekleştirilecek ortak projeler oluşturdu.

2008 yılında imzalanan ve EGİAD’da yaş sınırını dolduran fahri üyelerin ESİAD’a katılımını kolaylaştıran işbirliği protokolünün, iki dernek arasındaki güçlü bağların bir göstergesi olarak hatırlatıldığı ziyarette, yeni işbirlikleri için önemli adımlar atıldı.

İki dernek arasındaki güçlü dayanışmanın bir kez daha vurgulandığı ziyarete, ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Akkanlar, Yönetim Kurulu Üyeleri Temel Aycan Şen, Yiğit Tatış, Halil Nadas, Hakan Özçelik, Ayşen Kabaoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Burcu Kurcan ve Araştırma Uzmanı Göksel Uçak katıldı.

Ev sahipliğini EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Özhelvacı’nın yaptığı ziyarette, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Arda Yılmaz, İlker Erdiliballı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cem Elmasoğlu, Açelya Baç Uçar, Elif Kâya, Yağız Serter, Alp Atay, Efe Saygılı, Hüseyin Kadıoğlu, Rebia Rezzan Özduran Gölcüklü, Remzi Uslu, Simge Bilir Kurt, Genel Sekreter Dr. H.İ.Murat Çelik, Genel Sekreter Yardımcısı Ezgi Kudar ve Basın Danışmanı Ebru Dön de hazır bulundu.

EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Özhelvacı, toplantıda “EGİAD’ın gençlik ve dinamizmi, ESİAD’ın tecrübesiyle büyük bir sinerji yaratıyor. Hep birlikte yeni ve yenilikçi projelere imza atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanırken, ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu ise “İki STK, Türkiye’ye örnek olacak bir işbirliği ortamı yaratmış durumda. Ortak projeler ve etkinliklerle bu birlikteliği daha da güçlendiriyoruz” dedi.