LIAISE COST Action İş Dünyası Perspektifinden Endüstriyel Simbiyoz Çalıştayı

LIAISE COST Action WG2 Çalıştayı, “İş Dünyası Perspektifinden Endüstriyel Simbiyoz: Zorluklar ve Fırsatlar” başlığı ile Avrupa’nın dört bir yanından gelen uzmanları İzmir’de buluşturdu.

İzmir Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen etkinlikte; üniversitelerden, araştırma merkezlerinden, özel sektörden ve kamu kurumlarından temsilcilerin katılımıyla, Endüstriyel Simbiyoz ve Döngüsel Ekonomi’nin sadece çevresel değil, aynı zamanda ekonomik, sosyal ve teknolojik sürdürülebilirliği nasıl destekleyebileceği üzerine zengin içerikli bir program sunuldu.

Etkinliğe katılım sağlayan EGİAD Genel Sekreteri Dr.H.İ.Murat ÇELİK, EGİAD ve EGİAD Melekleri Yatırım Ağı’nın çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Bu çalışmaların sürdürülebilirlik, yeşil dönüşüm, döngüsel ekonomi ve endüstriyel simbiyoz alanlarında, inovasyon ve girişimcilik ekosistemi açısından sağladığı katkıları aktardı.