Greater Good Challenge 2025 İzmir Etkinliği

TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, BEBA İnovasyon ve Girişimcilik Vakfı iş birliği ile hayata geçirilen Greater Good Challenge 2025 İzmir Projesi’nin Lansman Toplantısı BASİFED Federasyon Merkezi’nde gerçekleşti.

TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Deniz CELEP ve BEBA İnovasyon ve Girişimcilik Vakfı Başkanı Ümran BEBA’nın açılış konuşmaları ile başlayan etkinliğe; EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı M. Kaan Özhelvacı ile EGİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB İzmir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cem Elmasoğlu katıldı.

Etkinlikte, beş yıldır farklı ülkelerde başarıyla uygulanan ve İzmir’de ilk kez düzenlenecek olan, genç girişimcilerin toplumsal ve küresel meselelere yenilikçi, sürdürülebilir ve uygulanabilir çözümler geliştirmelerine imkân tanıyan Greater Good Challenge Uluslararası İş Planı Yarışması’nın tanıtımı yapıldı.