TÜRKONFED Genç İş İnsanları Dernekleri (GİAD) Çalıştayı Gerçekleştirildi

Bölgesel ve sektörel iş dünyası STK’larının çatı kuruluşu olan TÜRKONFED – Türk İş Dünyası Konfederasyonu, Genç İş İnsanları Dernekleri (GİAD) Çalıştayı’nı İstanbul’da gerçekleştirdi. TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Urhan’ın moderasyonunda gerçekleşen etkinliğe TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, TÜRKONFED Dijital Dönüşüm Komisyon Başkanı ve EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer de katılım gösterdi.

Türkiye genelinde birçok iş dünyası derneğini çatısı altında toplayan bir sivil toplum kuruluşu olarak adından söz ettiren TÜRKONFED, bu kez de genç iş insanları dernekleri Yönetim Kurulu Başkanlarını bir araya getirerek iş dünyasının geleceğine ışık tuttu.

Etkinliğin ilk gününde, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan’a ziyaretler gerçekleştirilerek Türkiye ekonomisi ve iş dünyası STK’ları hakkında fikir alışverişi yapıldı. TÜRKONFED komisyonları hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı çalıştayın ikinci gününde ise Eğitmen Senem Kılıç tarafından, GİAD’ların 2024 – 2027 dönemindeki strateji planlarının oluşturulması için ilk adım atıldı.

Yenilikçi iş modellerin, dijital dönüşüm ve teknoloji, sürdürülebilir kalkınma, sosyal sorumluluk, iş dünyasında kadın yöneticilerin rolü ve genç liderlerin rolü başlıklarının değerlendirildiği çalıştayda, genç iş insanlarının deneyim paylaşımlarına da yer verildi.