Create in İzmir Yaratıcı Kent Teknolojileri Ideathonu

Create in İzmir Yaratıcı Kent Teknolojileri Ideathonu, İzmir Enternasyonel Fuarı kapsamında gerçekleştirildi. Etkinlikte Derneğimiz Genel Sekreteri Dr. H.İ.Murat Çelik jüri üyesi olarak yer alarak, katılımcı genç ekiplerin yaratıcılık ve teknoloji alanında geliştirdikleri projeleri değerlendirdi.

Derneğimizinde ortağı olduğu ve İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından yürütülen Create In İzmir projesi kapsamında, İzmir İnovasyon ve Teknoloji A.Ş. ortaklığıyla düzenlenen etkinlikte, yaratıcı endüstrilerdeki potansiyeli artırarak İzmir’i daha sürdürülebilir ve yenilikçi bir geleceğe taşıma yolunda adımlar atılması hedeflendi.

Crate In İzmir – Kültürel ve Yaratıcı Endüstriler Dijital Girişimcilik Hub’ı Projesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından EGİAD, İzmir Vakfı ve İzmir Kalkınma Ajansı ortaklığıyla uygulanmaktadır. Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti mali işbirliği çerçevesinde finanse edilmekte ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında gerçekleştirilmektedir.