EGİAD Esas Sosyal’in Paydaş STK’sı Oldu

Yeni arkadaşımız Kevser Bayazıt, Eylül ayı itibariyle Derneğimizde Üye İlişkileri ve İdari İşler Sorumlusu olarak görevine başlamıştır.

Kevser Hanım, Esas Sosyal tarafından uygulanan “Şevket Sabancı Vizyonuyla İlk Fırsat Programı” desteğiyle Derneğimiz bünyesinde işbaşı yapmış olup, bu program ile Derneğimiz Esas Sosyal’in paydaş STK’sı olarak genç istihdamında fırsat eşitliği misyonunu desteklemektedir.

Esas Holding’in sosyal yatırım birimi Esas Sosyal, Holding’in sorumlu vatandaşlık değerini, merhum Şevket Sabancı ve ailesinin topluma yatırım vizyonu ile birleştirmiştir. Sosyal etki yatırımı anlayışının Türkiye’deki başarılı örneklerinden olan Esas Sosyal, toplumsal sorunlar için ortak çözümler üretmeyi amaçlamaktadır.

“Esas Sosyal Fırsat Eşitliği Sağlar” mottosuyla hayata geçirilen Şevket Sabancı Vizyonuyla İlk Fırsat Programı kapsamında ise, devlet üniversitelerinden yeni mezun olan gençler, sivil toplum kuruluşlarında (STK) istihdam edilerek, STK’lar nitelikli ve eğitimli genç iş gücüne kavuşması sağlanıyor. Bu sayede yeni mezun gençlerin sivil toplum sektörüyle tanışması ve STK’ların insan kaynakları kapasitelerinin yükseltilmesi hedefleniyor.

İlk Fırsat Programı kapsamında aramıza katılan Kevser Hanım’a “Hoş Geldin!” diyoruz
Kendisine kevser.bayazıt@egiad.org.tr e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.